Monenlaista toimintaa yhden vanhemman perheille

1.2.2019

Helmikuisena sunnuntaina 10.2.  järjestetään Ystävänpäivän etkot korttiaskartelun merkeissä.  Talvilomalla koululaiset saavat osallistua hauskalle kaupunkiseikkailuleirille. Malmin Parkourkeskukseen tutustutaan  yhdessä 23.2. Ilmoittaudu pian, että ehdit mukaan!

YSTÄVÄNPÄIVÄN ETKOT 10.2. KLO 1216
Valmistaudumme ystävänpäivää varten askartelemalla upeita kortteja kavereille Annica Alestalon ohjaamana ja Marika Rosenborgin avustamana. Annica on askarteluun erikoistunut vapaaehtoisemme, joka viimeksi ilahdutti meitä pitämällä ihastuttavan joulukorttipajan. Ystävänpäivän leikkejä ohjaamassa Mari Kahri ja mummit. Pientä ystävällistä tarjoilua. Voit kysellä samalla Mummilan ja Mieskaverien toiminnasta. Tapahtumassa ei ole lastenhoitoa ja tapahtuma sopii yli 3 -vuotiaille. Mukaan mahtuu 12 perhettä.

Ilmoittautumiset 6.2. mennessä tästä

TALVILOMAN KAUPUNKISEIKKAILULEIRI KOULULAISILLE 18.2.19.2.!

Pienperheyhdistyksen Mummilan järjestämä kaksipäiväinen Talviloman seikkailuleiri on tarkoitettu 7–12-vuotiaille! Ma 18.2. ja ti 19.2. teemme molempina päivinä retken jännittävään kohteeseen, leikimme, liikumme ja pidämme hauskaa. Päivän ohjelma alkaa kumpanakin päivänä klo 10 osoitteessa Kinaporinkatu 11 ja päättyy klo 15. Lapset voi tuoda paikalle kuitenkin jo klo 8. Poishaku klo 17 mennessä.

Ohjaajina toimivat Mari, Petriina ja Mummilan mummit ja vaarit

Ilmoittauduthan mukaan tästä 11.2. mennessä


KOKO PERHEEN PARKOUR-RETKI 23.2. MALMIN PARKOURKESKUKSEEN

Helmikuisena lauantaina tehdään retki Malmin Parkourkeskukseen klo 10.30–11.30. Odotamme vielä vahvistusta retken ajankohtaan, mutta voit jo ilmoittautua/hakea mukaan – mikäli ajankohta vaihtuu johonkin myöhäisempään lauantaihin, ilmoitamme siitä s-postilla.

Retken omavastuu on 2 €/hlö ja järjestämme tarvittaessa myös samanaikaisen lastenhoidon 1–4 -vuotiaille lapsille. Lisätiedot saat retkivahvistuksessa!

Parkour sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, tule rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään to 14.2. klo 10