Maaliskuun Tenavatuvat Espoossa ja Vantaalla

16.2.2022

Tarvitsetko hetken hengähdystauon ja omaa aikaa? Tuo lapsesi lastenhoitoon Tenavatupaan! Maaliskuussa järjestetään kaksi Tenavatupaa, 5.3. Espoossa ja 12.3. Vantaalla.

Lapset leikkivät perhekahvilassa.

Tarvitsetko omaa aikaa opiskeluun, harrastamiseen tai asiointiin?

Tenavatuvan lastenhoito on maksuton ja tarkoitettu 2–10-vuotiaille yhden vanhemman perheiden lapsille, jotta aikuinen saa hetken omaa aikaa. Tenavatupa pyritään järjestämään ulkoilulastenhoitona, mutta huonolla kelillä lastenhoito voidaan järjestää sisätiloissa. Noudatamme toiminnassamme ajankohtaisia koronarajoituksia sekä käyttämiemme tilojen ohjeistuksia, jotka voivat erota toisistaan paikasta riippuen. 

Tenavatupaan ilmoittautuessasi, kerro lapsen nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet. Muista myös perustella hoidon tarve. Ensikertalaiset ovat etusijalla. 

Tenavatupa la 12.3. Espoon keskuksessa klo 14–17

Tenavatupa pyritään järjestämään vielä ulkoilulastenhoitona, mutta huonolla ilmalla lastenhoito voidaan järjestää sisätiloissa. Lastenhoito on maksuton ja tarkoitettu 2–10-vuotiaille.

Lastenhoito alkaa Espoon Me-talolta (Terveyskuja 2 B) klo 14. Mukaan mahtuu 10 lasta. Huom. etusijalla Espoon Tenavatuvassa ovat espoolaiset.

Ilmoittaudu tästä Espoon Tenavatupaan viimeistään 24.2.

Tenavatupa la 12.3. Vantaalla klo 14–17

Tenavatupa järjestetään vantaalaisille yhden vanhemman perheille Vantaalla, Koivukylän avoimessa kohtaamispaikassa. 

Lastenhoito alkaa Koivukylän avoimelta kohtaamispaikalta (Karsikkokuja 17) klo 14. Mukaan mahtuu 10 lasta. Huom. etusijalla Vantaan Tenavatuvassa ovat vantaalaiset.  

Ilmoittaudu tästä viimeistään sunnuntaina 27.2.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠