Lasten ääni kuuluviin – Pienperheyhdistyksen oma pikkuparlamentti kokoontuu jälleen!

15.2.2019

Tervetuloa mukaan uudet ja jo toiminnassa mukana olevat lapset kevään ensimmäiseen tapaamiseen! Viime keväänä toimintansa aloitti Pienperheyhdistyksen oma lapsiparlamentti, jonka tarkoituksena on saada lasten ääni kuuluviin. Lapsiparlamentti sopii 7–12-vuotiaille lapsille. Lapset pääsevät yhdessä ryhmänä suunnittelemaan Pikkuparlamentin toimintaa heidän kiinnostuksen kohteidensa mukaisesti. Tarkoituksena on tarjota lapsille mielenkiintoinen ja hauska tapa päästä vaikuttamaan asioihin sekä tuomaan heidän omia ajatuksiaan esiin. Olemme vierailleet tähän mennessä yhdessä Pikkuparlamentin kanssa muun muassa eduskunnassa ja Yleisradiolla lasten toiveiden mukaisesti.

Ilmoitathan myös, jos lapsesi on kiinnostunut toiminnasta ja haluaisi osallistua mukaan myöhemmin, mutta on estynyt ensimmäisellä kerralla.

Pikkuparlamentti kokoontuu kevään aikana keskiviikkoisin 27.2., 27.3. sekä 24.4. klo 1719 PPY:n Hämeentie 64 tilassa. Voit ilmoittaa lapsesi joko yhdelle tai kaikille kerroille oheisesta linkistä. Kerrat järjestyvät, jos ilmoittautuneita on vähintään neljä lasta / kerta. Lisätietoja: petriina.perkiomaki@pienperhe.fi

Ilmoittaudu mukaan 22,2, mennessä​​​​​​​