Laskiaisriemua ja joogaa

15.2.2019

Maaliskuun ensimmäisenä lauantaina lähdetään Paloheinään viettämään laskiaista pulkkamäkeen tai vaikkapa hiihtoladulle. Maalis-huhtikuussa on kahtena lauantaina mahdollisuus päästä joogaamaan Annika Sarvelan johdolla.

Liu lau laskiaista lauantaina 2.3.

Tervetuloa ulkoilemaan ja pulkkamäkeen Paloheinään 2.3. klo 11-14! Ohjelmassa on yhteisleikkejä, laskiaisperinteitä ja pitkiä pellavia!  Halutessasi voit käydä testaamassa myös hiihtolatuja. Omat pulkat/sukset mukaan! Osallistujille tarjoamme laskiaispullat ja kahvit/kaakaot/mehut!

Leikittämässä ja vauhdin antajina toimii Mummilan väki.

Ilmoittauduthan tästä linkistä 24.2.mennessä

TERVETULOA!

Joogalauantait maalis- ja huhtikuussa

Syksyn ryhmästä  paljon kiitosta saanut joogaopettaja Annika Sarvela tulee vetämään kaksi joogalauantaita 30.3. ja 13.4. klo 10.00–12.30 Kinaporin palvelutalon liikuntasaliin. Jooga sopii sekä aiemmin jooganneille, että kaikille kiinnostuneille. Omavastuu on 10 €/ sis joogan, samanaikaisen lastenhoidon ja välipalan hoidossa oleville lapsille. Lastenhoito on Hämeentie 64:ssä ja etusija hoitoon on 1–10-vuotiailla. 

Ilmoittautuessasi kerro, sopiiko toinen/molemmat ajankohdat, oletko joogannut aiemmin ja hoitoon jäävän lapsesi nimi, ikä, ruokavalio ja erityistarpeet.

Ilmoittaudu viimeistään 17.3.


Pienperheyhdistyksen ryhmistä löytyy jokaiselle jotakin!


Isä, tule mukaan suunnittelemaan isien ja lasten toimintaa Malmin uuteen perhekahvilaan!

Katso tästä kaikki Pienperheyhdistyksen perhekahvilat