Kevätkesän leirejä lapsille ja vanhemmille

1.4.2022

Kesä lähestyy. Ilmoittaudu mukaan yksin lapsiaan kasvattavien perheiden leireille. Kesäkuun alussa järjestetään tutti- ja taaperoleiri pienille lapsille vanhempineen. Hurjan hauskat koululaisten salapoliisileirit pidetään kahtena viikkona arkipäivisin Paloheinässä ja Herttoniemessä.

Perheet leikkivät yhdessä ulkona.

Tutti- ja taaperoleiri alle 5-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen 3.6.–5.6.
Leirikeskus Sopukassa

Leirillä on paljon yhteistä ohjelmaa lapsille ja vanhemmille. Leiri alkaa perjantaina klo 16 majoittumisella ja päättyy sunnuntaina klo 16. Leirillä on täysihoito ja jokaiselle perheelle on oma huone. Myös isosisarukset ovat tervetulleita. 

Leirille on tulossa osallistujia useammasta yhdistyksestä ja osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Leiri on maksuton.

Hae mukaan 15.5. mennessä tästä 

Leirivalinnoista ilmoitamme 24.5. mennessä

Kesän salapoliisileirit koululaisille kesäkuun alussa

Hae mukaan kesän salapoliisileireille! Salapoliisitiimit työskentelevät Ylikonstaapeli Vasaman alaisuudessa ja auttavat ratkomaan jännittäviä rötöksiä.  

Leirit järjestetään 6.6.–8.6. Paloheinässä ja 13.6.–15.6. Herttoniemessä päivittäin klo 8–17 välillä.

Tiimiläisiltä vaadimme: kykyä toimia ryhmässä, pitkäjänteisyyttä ja valmiutta työskennellä haastavissa olosuhteissa  (räntäsade, kaatosade, myrsky…). Hyvä fyysinen kunto, kävelyyn sopivat kengät ja omat sadevarusteet lasketaan hakijalle eduksi. Valituille henkilöille tarjoamme kiinnostavat ja jännittävät 3 päivää sekä lounaan ja välipalan. 

Hae leirille 8.5. mennessä tästä 

Kerro hakemuksessasi erityisvahvuutesi ja miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään. Valituilta veloitamme 20 euron materiaalimaksun.  Valinnoista ilmoitamme 11.5. mennessä