Nurmijärvelle ulkoilemaan, teemailtaan tai talvilomalle Otepäähän

22.10.2018

Nurmijärvellä järjestetään ulkoilutapahtuma perjantaina. Marraskuun puolivälissä teemaillassa on aiheena vanhempien alkoholinkäyttö. Suositulle retkelle Viron Otepäähän lähdetään talviloman viettoon.

 

”YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN – ARKI LAPSIPERHEESSÄ" -TAPAHTUMA NURMIJÄRVELLÄ PE 26.10. KLO 9.30–12.00

Maaniitun leikkipuistossa (Väinöläntie 4), kirkonkylällä järjestetään Yhdessä olemme enemmän arki lapsiperheessä -ulkotapahtuma. Ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa kaikille lapsiperheille: tekemistä ja toimintapisteitä, ohjattu liikuntahetki ja keittolounas 50 henkilölle. Tapahtumassa on mukana lapsiperheiden kanssa toimivia tahoja, mm. Nurmijärven kunnan avoin varhaiskasvatus ja perhetyö, Nurmijärven seurakunta, Klaukkalan Klubitalo, Pienperheyhdistys ja MLL.

 

PPY 50-V TEEMAILTA: LASINEN LAPSUUS KE 14.11. KLO 17.30–19.00

Mikäli vanhempien alkoholinkäyttö koskettaa sinua oman lapsuuden tai lastesi lapsuuden kautta, tervetuloa keskustelemaan luottamuksellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus-hankkeen työntekijöiden kanssa. Pohdimme yhdessä vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: Miten omien vanhempien liika juominen lapsuudessa voi vaikuttaa vielä aikuisena? Kuinka tukea lasta, kun jommankumman vanhemman juominen haastaa arkea ja vanhemmuutta? Ilta toteutuu mikäli vähintään 5 osallistujaa ilmoittautuu sitovasti. Järjestämme samanaikaisen lastenhoidon etukäteen ilmoittautuneille. Tilaisuus pidetään Hämeentie 64:ssä. Katso myös https://lasinenlapsuus.fi

Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 1.11.
https://player.myzef.com/pienperhe/ajax/?q=280-ae3e7008

Katso, mitä muuta juhlavuonna on tapahtunut

 

PERINTEINEN HIIHTOLOMARETKI OTEPÄÄHÄN 18.–22.2.2019

Pühajärven Puhkekeskus on Etelä-Virossa, noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitseva, nykyaikainen hotelli/terveyskeskus. Hotellin yhteydessä on myös uima- ja keilahalli.  Lapsille ja aloittelijoille sopivat rinteet sijaitsevat muutaman kilometrin päässä hotellista, hyvät murtomaahiihtoladut lähtevät hotellin pihalta. Välineiden vuokraaminen ja hissiliput ovat halvempia kuin Suomessa. Hiihdon ja laskettelun lisäksi tarjolla on aikuisille samaan hintaan erilaisia hoitoja. Läheltä löytyy myös ratsutila, joten tekemistä varmaan löytyy kaikille.

Vapaaehtoinen retkiohjaaja auttaa käytännön asioissa esim. kuljetusten tilaamisessa laskettelupaikalle. Retkeläiset voivat keskenään sopia lastenhoidoista vastavuoroisesti esim. hoitojen aikana.

Matkaan lähdetään maanantaina 18.2. aamulla ja paluu on perjantaina 22.2. illalla.

Hinnat: aikuinen 230 €, lapsi 13–17v. 170 €, lapsi 4–12v. 80 € (lapsen hinta määräytyy matkustusajankohdan iän mukaan) lapsi alle 4v. 0 €.  Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 100 €.

Hintaan sisältyy laivamatkat, bussikuljetukset, majoitus kahden hengen huoneissa (lapselle mahd. lisävuode), aamiainen ja lounas, uimahallin, saunan ja kuntosalin vapaa käyttö niiden aukiolo aikoina sekä yhteensä 8 rentouttavaa hoitoa.  (neljä hoitoa kummastakin valikoimasta ja hoidot on tarkoitettu 13 vuotta täyttäneille)

Valikoima A (neljä hoitoa): hierontasänky, hierontatuoli, hierontakylpy erilaisilla uutteilla, jalkakylpy erilaisilla uutteilla, suolakamari (30 min), solarium 5 min, infrapunasauna (20 min), kävelysauvat (3 tunniksi)

Valikoima B (neljä hoitoa): hieronta (20 min), hierontakylpy erilaisilla uutteilla, jalkakylpy erilaisilla uutteilla, lämmin savihaude (selälle, olkapäiden alueelle, lanteille tai polville), paikallinen turvehoito, parafiinihoito käsille, parafiinihoito jaloille, kylmä parafiini kääre

Mukaan mahtuu 40 henkilöä ja etusijalla ovat ne, jotka eivät aikaisemmin ole olleet mukana.

Ilmoittautuminen tästä viimeistään 3.12. https://player.myzef.com/pienperhe/ajax/?q=279-16d09ebf

Jos halukkaita tulee enemmän kuin on paikkoja, arvomme lähtijät. Odota siis vahvistusta, jonka lähetämme viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

HUOM!  Varausmaksu on 20 € / henkilö, joka maksetaan vahvistuksen jälkeen, kuitenkin viimeistään 11.12.2018. Maksutili on OP FI 64 5541 2820 0030 29 ja viite on 2477. Varausmaksua ei tarvitse maksaa alle 4 vuotiaista. Loppumaksu tulee maksettavaksi 7.1.2018.

Lisätietoja: www.pyhajarve.com  www.kuutsemae.ee   www.otepaa.ee