Aikuisten ja lasten toimintaa

17.9.2018

Liikuntatreffeille teinin kanssa tai etä-äitien vertaisryhmään. Retket tyttöjen ja poikien taloille sekä lasten vaikuttamisryhmä teatterin keinoin. Monipuolista tarjontaa monen ikäisille!

LIIKUNTATREFFIT: AIKUISTEN JA TEINIEN  MARATONJUMPPA MYLLYPURON LIIKUNTAMYLLYSSÄ

Liikuntatreffit pidetään Liikuntamyllyssä, jossa on Helsingin kaupungin järjestämä, kaikille avoin maratonjumppa. Hinta on etukäteen ilmoittautuneille Pienperheyhdistyksen osallistujille 3,00 e jumppamaksu/hlö. Jumppakerrat la 29.9., la 27.10. ja la 24.11. Voit ilmoittautua sitovasti yhteen tai kaikkiin jumppakertoihin.

Pienperheyhdistys järjestää lapsille omaa ohjelmaa Liikuntamyllyn Painisalissa klo 10–12. Etusija hoitoon on 2–8-vuotiailla, mutta jos tilaa on, myös yli 8-vuotiaat mahtuvat mukaan. Huom! Hoitotilassa ei ole mahdollisuutta ruokailuun/välipalaan, joten annathan lapsellesi kunnon aamiaisen ennen hoitoon tuloa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään jumppaa edeltävänä sunnuntaina

 

ETÄ-ÄITIEN VERTAISTUKIRYHMÄ PE 5.10. KLO 16.30–18.30

Tervetuloa etä-äitien vertaistukiryhmään Hämeentie 64:n katutasoon. Mukana on vapaaehtoinen vertaisohjaaja Pirkko. Ryhmä on tarkoitettu äideille, joiden lapsi/lapset eivät virallisesti asu samassa osoitteessa. Ryhmässä on tarkoitus tutustua toisiin, pitää yllä positiivista virettä, jakaa käytännön vinkkejä ja suuntautua tulevaisuuteen. Myös uudet ryhmäläiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Sitovat ilmoittautumiset ryhmään ja lastenhoitoon viimeistään 23.9.

 

AIKUISET JA TEINITYTÖT: RETKI TYTTÖJEN TALOLLE KE 10.10.

Tyttöjen talo on Loisto setlementin ylläpitämä 10–29-vuotiaille tytöille tarkoitettu harrastus- ja oleskelutila Hämeentiellä (lähellä Haapaniemen kenttää). Teemme retken talolle. Yhteislähtö on Hämeentie 64:n edestä tasan klo 17.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.9. oheisesta linkistä

 

AIKUISET JA TEINIPOJAT: RETKI POIKIEN TALOLLE SYYSLOMAVIIKON MA 15.10. KLO 17

Poikien talo on Loisto setlementin ylläpitämä 10-29-vuotiaille pojille tarkoitettu harrastus- ja oleskelutila Sörnäisissä. Teemme retken talolle. Yhteislähtö on Pienperheyhdistyksen  edestä, Hämeentie 64:stä tasan klo 17.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.9. 

 

ONKO LAPSESI KIINNOSTUNUT VAIKUTTAMISESTA JA TEATTERIN TEKEMISESTÄ?

Lapset pääsevät tekemään heille tärkeistä asioista oman näytelmän, jonka osallistujat suunnittelevat ja harjoittelevat. Paikalla on teatteriohjaaja Mari Kahri ja kansalaistoiminnan suunnittelija Petriina Perkiömäki. Työpaja on suunnattu kouluikäisille.

Ryhmä järjestetään Pienperheyhdistyksen Sörnäisten toimipisteessä (Hämeentie 64) lauantaina 10.11.2018 klo 11.00–14.00.

Ilmoittautumiset mukaan linkin kautta 5.11. mennessä

Lisätietoja: petriina.perkiomaki(at)pienperhe.fi