Kivaa lapsille ja vanhemmille

19.6.2018

Elokuussa yhden vanhemman perheiden lapsille järjestetään Keppihevoskerho Uutelassa ja itsellisille äideille Voimalaulutyöpaja. Tuetulle syyslomalle voi hakea Imatran kylpylään.

KEPPIHEVOSKERHO SKATAN TILALLA UUTELASSA 4.8., 18.8.  JA 25.8. KLO 10–15

Tervetuloa tutustumaan keppihevosharrastukseen elokuussa! Keppihevoskerhossa askartelemme omat kepparit ja luomme jokaiselle kepparille oman elämäntarinan. Keppareiden hoidon ja ratsastusretkien ohessa ehtinemme tutustumaan myös Skatan tilalla asusteleviin eläimiin. Kepparikerhon päätteeksi pidämme ratsastuskilpailut kentällä.

Jokaisena kerhopäivänä tarjoamme eväät, jotka nautimme tunnelmallisella kodalla. Kepparikerho sopii hyvin kouluikäisille ja ryhmään otetaan 10 nuorta.  Kerhoon voi tulla ilman vanhempaa ja se on maksuton.

Ilmoittautumiset 20.7.mennessä suoraan Marille: mummila@pienperhe.fi

Ilmoitathan myös ruoka-aineallergiat! Lomien vuoksi saatte vahvistusviestin vasta viikolla 30.

 

ITSELLISTEN ÄITIEN VOIMALAULU-TYÖPAJA LA 4.8.

Lauluntekijät Sanna Korkee, säveltäjä, ja Suvi Nygård, sanoittaja, haluavat tehdä oman voimalaulun itsellisille äideille (lahjasukusoluilla lapsen saaneille).

Tule mukaan, sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta laulunteosta, vaan riittää, että omaat avoimen mielen ja haluat jakaa kokemuksiasi ja arkeasi itsellisenä äitinä.Työpaja sisältää kaksi ryhmätapaamista.

Ensimmäisessä tapaamisessa olemme kiinnostuneet kuulemaan mistä te ammennatte voimanne ja millaiset ovat suurimmat ilonne? Kokoonnutaan, keskustellaan, nostetaan yhdessä esiin voimavaroja ja iloja! Tapaamisen jälkeen me lauluntekijät vetäydymme työhuoneellemme kirjoittamaan teille laulun niistä aiheista ja tunnelmista, joista ryhmässä on juteltu. Toisessa tapaamisessa kuuntelemme laulun porukalla ja käymme palautekeskustelun.

Ensimmäinen tapaaminen                                   
Aihe: Ryhmäkeskustelu
Aika: Lauantai 4. elokuuta klo 10.00–12:30
Paikka: Pienperheyhdistys, Hämeentie 64, Helsinki

Ilmoittaudu tästä 2.7. mennessä

Muista ilmoittaa, tarvitsetko lastenhoitajaa 18-v lapsellesi (lapsen nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet). Mukaan mahtuu 12 nopeinta ilmoittautujaa. Olemme heihin yhteydessä ennen tapaamista.

Toinen tapaaminen
Aihe: Voimalaulun kuuntelu ja palaute
Aika ja paikka: Sovitaan yhdessä myöhemminLisätietoja asiasta: voimabiisi(at)gmail.com
 

HYVINVOINTILOMIEN TUETTU SYYSLOMA 14.–19.10. IMATRAN KYLPYLÄSSÄ

Pienperheyhdistys ry järjestää yhteistyössä Hyvinvointilomien ja Imatran Kylpylän kanssa yh-lapsiperheiden hyvinvointiloman lokakuussa. Haku lomalle tapahtuu Hyvinvointilomien kotisivujen kautta, viimeistään 22.7. (Hyvinvointilomat ry valitsee osallistujat sosiaalisin, terveydellisin ja taloudellisin perustein). Loman omavastuuhinta on 125 e/aikuinen (alle 16-v ilmaiseksi aikuisen kanssa samassa huoneessa), sisältää 5 vrk täysihoidon ja ohjelman.  

Lisätietoja: riikka.koola(at)pienperhe.fi tai Hyvinvointilomat ry. 

Linkki hakemukseen löytyy tuettujen lomien lomalistauksesta