Perhekahvilat jäävät kesätauolle - kesällä retkiä ja leirejä

31.5.2018

Perhekahvilat jäävät tauolle toukokuun lopussa. Ainoastaan uusi perhekahvila Oulunkylässä kokoontuu15.6. Kesällä järjestetään lapsille omaa tekemistä Puotilan puistojumpan ajaksi.

Pienperheyhdistyksen järjestämä toiminta sisältää kesäisin enimmäkseen retkiä ja leirejä. Toimintakalenterista voit seurata, mitä tapahtuu tulevina päivinä ja viikkoina.

 

KESÄJUMPPAA PUOTILASSA

Maanantaisin 11.6.–27.8. klo 18–18.50 Puotilan leikkiniityllä (Meripellontie). Helsingin kaupunki järjestää kaikille avoimen puistojumpan, PPY järjestää etukäteen ilmoittautuneille 1–8-vuotiaille lapsille samanaikaisen lastenhoidon puiston alueella.

Ilmoittaudu Riikalle sähköpostilla viimeistään edellisen viikon torstaina klo 16: riikka.koola(at)pienperhe.fi – voit ilmoittautua koko kesän jumppiin tai vain osaan jumpista. Kerro nimesi, puhelinnumerosi, lapsesi nimi ja ikä sekä minkä maanantain jumppaan ilmoittaudut.

HUOM! Lastenhoito toteutuu, mikäli kuhunkin jumppakerran hoitoon ilmoittautuu vähintään 5 perhettä. Jumpat ja lastenhoito toteutuvat, jos ei sada.

Lastenhoito on etukäteen ilmoittautuneille maksuton, mutta ilmoittautuminen on sitova (peruutukset viim. edellisen viikon to klo 16 mennessä ja sen jälkeen vain sairaustodistuksella. Peruuttamattomasta ilmoittautumisesta joudumme laskuttamaan 10 €/krt). 

 

Perhekahvilat