Äitienpäivälounas, eronäytelmä ja perhejuhla

2.5.2018

Äidit ja lapset pääsevät 12.5. herkuttelemaan lounaalle. 13.6. esitetään ERO-näytelmä HelsinkiMission kerhosalissa. Varaa 19.8. kalenteristasi. Silloin juhlitaan 50-vuotiasta Pienperheyhdistystä koko perheen voimin.

 

ÄITIENPÄIVÄLOUNAS LA 12.5. KLO 11.30–14.00

Tervetuloa yhteiselle lounaalle lauantaina 12.5. Vertais- ja vapaaehtoisvoimin loihdimme syötävää niin aikuisten kuin lapsienkin makuun. Tule viettämään mukava lounashetki lapsesi/lastesi kanssa muiden yhden vanhemman perheiden kesken. Mukaan mahtuu 40 hlöä.

Ilmoittauduthan linkin kautta viimeistään 7.5. ja ilmoita samalla myös perheenjäsenten ruokavaliot. Lounas on maksuton ja se katetaan HelsinkiMission saliin eli PPY:n toimiston viereiseen tilaan (Kinaporinkatu 11A, 2. krs).

 

ERO-NÄYTELMÄ 13.6.2018 KLO 17.30

Tuli hetki, jolloin salaisuus paljastui, viha voitti rakkauden, hiljaisuuden rikkoi ääni ja aikuisuus mureni säröille kuin kuivunut savi. Tuli ero. Tuli minä ja minun tarpeeni. Tuli häpeä ja harmaat päivät. Ja lapsi liimaamassa ehjäksi sitä, mitä ei enää ole. Tämä on tarina suomalaisesta eroperheestä. Heitä on melkein puolet meistä.

ERO-näytelmä on forumteatteria joka ottaa yleisön mukaan pohtimaan ja ratkomaan tarinan esittämiä kysymyksiä. Luvassa on painavaa pohdistaa ja hulvaton teatterileikki, jossa on lupa nauraa vakaville asioille. Esiityjinä Draamaräätälit osuuskunta ja esityksen kesto on 1,5 tuntia.

Esitys pidetään Helsinkimission kerhosalissa aivan toimistomme naapurissa Kinaporinkatu 11 A, 2krs. Lastenhoito järjestetty yhdistyksen tiloissa Hämeentie 64.

Ilmoittaudu 10.6.2018 mennessä tästä

 

KOKO PERHE JUHLII 50-VUOTIASTA PIENPERHEYHDISTYSTÄ SU 19.8.

Pienperheyhdistys juhlii 50-vuotista taivaltaan Kulosaaren kartanolla sunnuntaina 19.8. Koko perheen puuhapäivässä on paljon mukavaa ohjelmaa koko perheelle!  Ilmoittautuminen ja tarkemmat aikataulut tiedotetaan myöhemmin. Varaa päiväkalenteristasi jo nyt!