Uusi perhekahvila Oulunkylässä ja uusi Metsään! -ryhmä aloittavat

2.5.2018

Lisäksi touko-kesäkuussa voi lähteä kalstamaan tai heittämään frisbeegolfia. Toukokuun lopussa on myös etä-äitien tapaaminen.

 

UUSI YHDEN VANHEMMAN PERHEIDEN PERHEKAHVILA ALOITTAA OULUNKYLÄSSÄ LA 19.5. klo 16–18 
Tule mukaan uuteen perustettavaan perhekahvilaan, Mäkitorpan leikkipuistoon Mäkitorpantie 42).

Mukana vapaaehtoinen Annika ja tarjolla teetä, kahvia sekä pientä purtavaa. Alkuvaiheessa paikalla ei ole lastenhoitajia, eikä perhekahvilaan tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa aikuiset ja lapset viettämään yhteistä lauantai-iltaa.

 

UUSI PERHERYHMÄ ALOITTAA: METSÄÄN! -RYHMÄ, LA 26.5. klo 15

Tarkoituksena on kerätä yhteen helposta ja rennosta metsä- ja puistoretkeilystä innostunut porukka aikuisia ja lapsia. Ensimmäinen tapaaminen pidetään Pirkkolassa la 26.5. Tavataan Pirkkolan uimahallin pääoven edessä klo 15.

Tehdään pieni lenkki metsässä tai kävelyteillä, jonka aikana ja jälkeen lapset voivat leikkiä yhdessä. Omat eväät, termarit, vesipullot yms. mukaan. Mukana vapaaehtoinen Annika. Huom! Retkellä on säävaraus: sateen sattuessa ei järjestetä retkeä.

Ilmoittaudu viimeistään tästä 17.5.

 

FRISBEEGOLF-PERHERETKI LAUANTAINA 19.5.

Lähdetään yhdessä kokeilemaan frisbeegolfia. Tapaaminen Kivikon frisbeegolfradalla klo 10 (Savikiekontie 8). Frisbeegolf on helppoa ja hauskaa, sopii aikuisille ja lapsille, jotka jaksavat kävellä.

Mukana vapaaehtoinen Kukka perheineen. Myös PPY:n harrastusmestari Ville on paikalla klo 10–11 ja opastaa lajin saloihin, Paikanpäällä on myös jonkun verran lajissa käytettäviä kiekkoja, mutta voit myös ottaa omat kiekot mukaan. Rata on ilmainen ja sinne voi jäädä oman perheen kanssa pitempäänkin. Ota omat eväät mukaan.

Ilmoittaudu retkelle linkin kautta viimeistään 13.5.

 

ETÄ-ÄITIEN TAPAAMINEN PE 25.5. klo 17–19

Kokoontumiset ovat kerran kuussa. Tervetuloa toiseen tapaamiseen, Hämeentie 64. 

Ryhmässä on tarkoitus tutustua toisiin, pitää yllä positiivista virettä, jakaa käytännön vinkkejä ja suuntautua tulevaisuuteen.

Mukana on vapaaehtoinen vertaisohjaaja Pirkko.

Ilmoittaudu linkin kautta, viimeistään 15.5.

Huom! Jos tarvitset lastenhoitoa, laita suoraan viesti Riikalle, viimeistään 15.5. riikka.koola@pienperhe.fi. Ryhmän ajaksi järjestetään lastenhoito, mikäli riittävän moni sitä tarvitsee.

 

KOKO PERHEEN KALASTUSRETKI UUTELAAN SUNNUNTAINA 3.6. klo 10–15

Nyt on mahdollisuus päästä testaamaan kalaonnea kalastusoppaan johdolla!   Retkellä on aikaa ihailla myös Uutelan kaunista luontoa sekä nautiskella nuotiolla kodan lämmössä retkieväitä. Retki on tarkoitettu erityisesti koululaisille vanhempineen.

Ilmoittautuminen on jo suljettu suuren osallistujamäärän vuoksi.

 

Pienperheyhdistyksen perhekahvilat

Vertaistoimintaa

Retket, leirit ja lomat