Liikuntaleiri Pajulahdessa ja Tuttileiri Sopukassa

16.4.2018

Kouluikäisten lasten perheille on tulossa heinäkuussa 4.-7.7. leiri, jossa voi kokeilla eri urheilulajeja. Elokuussa 9-11.8. järjestetään suosittu Tuttileiri vauvaperheille.

LIIKUNTALEIRI PAJULAHDEN LIIKUNTAOPISTOSSA KE 4. – LA 7.7.  Kouluikäisten lasten perheille

Leirillä kokeillaan eri liikuntalajeja aikuiset ja lapset yhdessä, eikä leirillä ole erikseen järjestetty lastenhoitoa.  Hyvät uinti- ja ulkoliikuntamahdollisuudet, luonnonkaunis ympäristö! Pajulahti sijaitsee Nastolan ja Lahden lähellä eli ajoaika Helsingistä on kohtuullinen. Mukana PPY työntekijöitä.
Leirin hinta on 120 e/aikuiset ja 60 e/lapset, sisältäen tilausbussikuljetuksen Helsinki-Pajulahti-Helsinki, opistotasoisen majoituksen, pääateriat perillä sekä leirin ohjelman.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 1.5.

Vahvistamme mukaan mahtuneille sähköpostilla 4.5.

 

HEI SINÄ VAIPPAPÖKSY JA TUTTISUU!

Ethän putoa syöttötuolista, kun kuulet tämän uutisen! Kesän mahtavin leiri on TUTTILEIRI ja se on tarkoitettu juuri sinulle ja samanhenkisille ystävillesi.

Leiri järjestetään Sipoossa leirikeskus Sopukassa  9.–11.8.
Leiriohjelma sisältää mm. vauvamuskaria, värikylpyä, hiekkakakkukokkikoulun, päikkäreitä ja mukavaa yhdessäoloa. Välillä Mummilan mummit järjestävät tuttileiriläisille omaa ohjelmaa ja äidit/ isät laitetaan siksi aikaa päiväunille.

Kesän tuttileirille ovat myös taaperot tervetulleita!  Leirin ehdoton yläikäraja on 3 vuotta! Kerro tämä iloinen uutinen kotonasi ja varaa paikkasi jo nyt!

Ilmoittaudu tästä 31.5.2018 mennessä