PPY 50 -teemailtoja, luentoja ja keskustelua

16.4.2018

Toukokuussa aloitetaan Pienperheyhdistyksen 50-vuotisteemaillat, jotka jatkuvat syksyllä. Toukokuussa on myös luento itsellisille äideille sekä adhd/add-lapsen vanhemmille ja keskustelu eron jälkeisestä vanhemmuudesta.

PPY 50 VUOTTA -TEEMAILLAT ALKAVAT

Jäsentemme ja osallistujiemme toiveesta ja juhlistaaksemme Pienperheyhdistyksen viisikymmentävuotista taivalta järjestämme tämän vuoden aikana erilaisia teemailtoja jäseniämme/osallistujiamme koskettavista asioista. Teemaillat alkavat toukokuussa ja jatkuvat jälleen elo–syyskuussa.

Teemailtojen ajaksi järjestämme lapsille omaa toimintaa, 15–​20 lapselle. Ilmoittaudu iltoihin info@pienperheyhdistys.fi

 

YHDEN VANHEMMAN YDINPERHE -LUENTO ITSELLISILLE ÄIDEILLE

Tiistaina 8.5. klo 16.30–18.30 Tiistaina 8.5. klo 16.30–18.30 (paikka vielä avoin)

Psykologi Maiju Tokola luennoi itsellisille äideille, jotka ovat saaneet lapsen hedelmöityshoidoilla. Millaista on saada lapsi yksin? Miten kertoa lapselle hänen alkuperästään? Miten lahjasolutausta vaikuttaa lapseen? Miten puhua perheen asioista kodin ulkopuolella? Lapsen kasvaessa kysymykset muuttavat muotoaan, mutta lahjasolutausta pysyy perheessä aina.

Samanaikainen lastenhoito järjestetään 18-vuotiaille, pienen vauvan voi ottaa mukaan luennolle.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 25.4.

 

ADHD/ADD LAPSIPERHEESSÄ 

Keskiviikkona 16.5. klo 17.30–19.00, PPY Hämeentie 64

Kuntoutussuunnittelija Henna Niskala Adhd-liitosta kertoo lapsen adhd/add-diagnoosista  ja käytännön tukitoimista.  

Ilmoittaudu tästä viimeistään 8.5.

Mahdolliset kysymykset Hennalle voit kirjoittaa ilmoittautumislomakkeen kohtaan muuta huomioitavaa, toimitamme kysymykset hänelle etukäteen.

 

KESKUSTELUA ERON JÄLKEISESTÄ VANHEMMUUDESTA JA PERHEOIKEUDELLISISTÄ ASIOISTA

Keskiviikkona 23.5. klo 17.30–19.00, paikkana PPY Hämeentie 64

Ero lapsiperheessä -työn asiantuntija Linda Niininen Ensi- ja turvakotien liitosta vastaa osanottajien kysymyksiin liittyen lastenvalvojan työhön ja eroauttamiseen. Linda on toiminut lastenvalvojana Helsingin kaupungilla 10 vuotta.

Ilmoittaudu viimeistään 20.5. tästä

Mahdolliset kysymykset Lindalle voit kirjoittaa ilmoittautumislomakkeen kohtaan muuta huomioitavaa, toimitamme kysymykset hänelle etukäteen.