Retkiä, vappujuhla, tanssiretki ja askartelua

16.4.2018

Huhti-toukokuussa perheet pääsevät uintiretkelle Vuosaareen ja yli 16-vuotiaat baletti- ja nykytanssiretkelle. 30.4. Mummila järjestää vappujuhlan ja toukokuun alussa perheille on suunniteltu Decoupage-askartelua.

UINTIRETKI VANHEMMILLE JA LAPSILLE LA 28.4.

Teemme omakustanteisen uintiretken Vuosaaren uimahalliin (tarkentuu myöhemmin). Voit halutessasi jättää 1–7-vuotiaat lapset hoitoon ja mennä uimaan isompien lasten kanssa tai yksin. Mukana vapaaehtoinen Erja lapsineen. Jokainen maksaa itse oman perheensä sisäänpääsymaksut uimahalliin ja lapset ovat uimahallissa omien vanhempiensa kanssa ja vastuulla.

Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 22.4.

Lastenhoitoon mahtuu 10 lasta, vahvistamme mukaan mahtuneille.  Lapset voi tuoda hoitoon Pienperheyhdistyksen tiloihin, Hämeentie 64:ään, klo 15.30 ja hakea hoidosta viimeistään 17.30.

 

SOPPAKUPPILAN JA MUMMILAN VAPPUJUHLA MA 30.4.

Soppiksen ja Mummilan vappujuhlaa vietetään maanantaina 30.4. klo 16–18.30. Vappujuhlassa mukavaa yhdessäoloa, Mummilan mummit leikittävät sekä pientä tarjoilua. Tervetuloa!  Ei ennakkoilmoittautumista

 

VANHEMPIEN JA YLI 16-V NUORTEN BALETTI- JA NYKYTANSSIRETKI

Keskiviikkona 2.5. klo 19 mahdollisuus osallistua ”Les Nuits -yölliset tunnit”- tanssiesityksen pääharjoitukseen. Esityksessä yhdistyy baletin ja nykytanssin liikekieli. Harjoitus on viimeinen ennen varsinaista esitystä ja se kestää 1t 15 min, ei väliaikaa. Huom! Harjoitusten ikäraja on korkeampi kuin itse esityksen. Mukana vapaaehtoinen Tea J.

Lisätietoja: http://oopperabaletti.fi/ohjelmisto-ja-liput/les-nuits-yolliset-tunnit/

Ilmoita itsesi ja yli 16-v lapsesi retkelle ilmoittautumislinkin kautta, viimeistään 25.4. Vahvistamme mukaan mahtuneille 26.4.

Ilmoittaudu tästä

 

PERHEIDEN DECOUPAGE-ASKARTELU SU 6.5. KLO 1113

Vanhemmat ja isommat lapset askartelevat yhdessä. Pienemmät lapset voit jättää lastenhoitoon.

Ota mukaan omia päällystettäviä pienesineitä, esim. lasipurkkeja, tarjottimia, pieniä säilytyslaatikoita tms. sekä halutessasi myös omia lehtiä tai lautasliinoja, jonkun verran päällystysmateriaalia löytyy myös paikan päältä. Tekniikan saloihin opastavat vapaaehtoiset Tuija ja Tea. Decoupage on helppoa ja hauskaa, tule mukaan!

Vahvistamme mukaan mahtuneille ilmoittautumisajan jälkeen. Hoitoon mahtuu 10 lasta (lastenhoito1–8-vuotiaille)

Ilmoittaudu tästä viimeistään 25.4.

Lisätietoja tekniikasta:
Decoupage-tekniikka sopii minkä tahansa sileäpintaisen esineen päällystämiseen ja koristeluun. Leikkaa ensin haluamasi kuvat irti esim. lehdestä tai tulosta vanha valokuva printteriltä tai käytä koristeluun lautasliinoja, silkki- tai decoupagepapereita tms. Kun käytät viimeiseksi mainittuja ohuita materiaaleja kuten silkkipaperia, koristeltava pinta tulee olla vaalea tai valkoinen, koska silkkipaperi on läpikuultavaa. Esim. pahviesineet kannattaa ensin maalata valkoisiksi ennen koristelua.

Tästä linkistä kuvia valmiista harjaantuneimpien osaajien töistä