Retkeilyä, vauvojen värikylpyjä ja jumppaa maalis-huhtikuussa

1.3.2018

Liikuntatreffit jumppaa maaliskuussa ja kuun lopulla mennään uimaan. Pienten lasten perheille on tulossa Tutti-leiri ja kaikille lapsille pääsiäistä ennakoiva Mummilan vitsapaja.

LIIKUNTATREFFIT; Pikainen maratonjumppa lauantaina 3.3.

Lähde jumppaamaan ylihuomenna lauantaina Myllypuron Liikuntamyllyyn (Jauhokuja 3). Osallistuminen on omakustanteista, mutta etukäteen ilmoittautuneet PPY:n ryhmäläiset maksavat pelkän jumppamaksun eli 2,50 e. PPY tarjoaa lastenhoidon.

Yli 2-vuotiaille lapsille tarjotaan hoitoa Liikuntamyllyssä. Lapsen voit tuoda hoitoon klo 9.30 alkaen ja hakea viimeistään klo 11.20. Itse voit jumpata koko väliin jäävän ajan tai vain osan aikaa. Mukana jumppaamassa myös Pienperheyhdistyksen vapaaehtoinen Kati.

Koska aikataulu on tiukka, ilmoittaudu suoraan Riikalle viimeistään pe 2.3. klo 12 tekstiviestillä 040-640 3756 tai sähköpostilla riikka.koola(at)pienperhe.fi.  Kerro ilmoittautuessasi: nimesi, puhelinnumerosi, hoitoon tulevan lapsen nimi, lapsen ikä.

Huom! Lastenhoitotilassa ei mahdollisuutta ruokailuun tai vessakäynteihin, hoidathan nämä lapsesi kanssa ennen hoitoon tuloa. Lastenhoitoon mahtuu 10 lasta, vahvistamme pääsyn mukaan mahtuneille. 

 

TUTTI KAIKKI YHDESSÄ

Riemukas perheleiri pikkulapsille vanhempineen leirikeskus Sopukassa 10.–11.3.2018

TUTTI-leiri on tarkoitettu perheen pienimmille vauveleille ja taaperoille sekä heidän vanhemmilleen. Leirillä kylvetään väreissä, leikitään, lauletaan ja  loruillaan! Yhteisten leikkihetkien välillä lapset pääsevät  mummien ja lastenhoitajien hellittelyhoitoon ja äidit saavat omaa aikaa rentoutua esim. ulkoilun, saunomisen, uimisen tai ohjatun joogan parissa.

Leiri järjestetään Sipoossa leirikeskus Sopukassa. Sopukkaan pääset bussilla aivan leirikeskuksen viereen. Leiri alkaa lauantaina klo 10–11 huoneiden jaolla.  Yhteinen ohjelma alkaa klo 11. Sunnuntaina ohjelma päättyy iltapäiväkahveihin n. klo 15.

Leiriläisille on omat huoneet ja huoneista löytyy retkisängyt. Leirillä on täysihoito ja leiri on maksuton. Mukaan mahtuu 10 perhettä. Etuisijalla ovat alle 2-vuotiaiden lasten perheet.

Leirin hoivamestarina ja tuttiritarina toimii Mummila-toiminnan ohjaaja Mari Kahri.

Ilmoittaudu mukaan tästä 6.3. klo 12. mennessä

 

MUMMILAN VITSAPAJA: OLETKO SINÄ VUODEN VIRPOJA 2018?

Tule tekemään virpomisvitsaset ja uudet virvoittavat virpomislorut Mummilan vitsapajaan Perjantaina 23.3. klo 17–20.  Virvonnan virallisena valvojana toimii Mummilan arvovaltainen mummiraati. Raati valitsee myös Vuoden Virpojan 2018! Tarjolla on myös pientä naposteltavaa!

Ilmoittaudu tästä 18.3.2018 mennessä

 

UINTIRETKI VANHEMMILLE JA LAPSILLE

Pääsiäislauantaina 31.3. teemme omakustanteisen uintiretken Kallion uimahalliin. Voit halutessasi jättää 1–7-vuotiaat lapset hoitoon ja mennä uimaan isompien lasten kanssa tai yksin. Mukana vapaaehtoinen Erja. Jokainen maksaa itse oman perheensä sisäänpääsymaksut uimahalliin ja lapset ovat uimahallissa omien vanhempiensa kanssa ja vastuulla.

Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 15.3.

Lastenhoitoon mahtuu 10 lasta, vahvistamme mukaan mahtuneille.  Lapset voi tuoda hoitoon PPY, Hämeentie 64:ään klo 13.30 ja hakea hoidosta viimeistään klo 15.30.