Uudet kahvilat ja kokkauskurssi

1.3.2018

Myyrmäkeen avataan uusi perhekahvila ja Mummila avaa huhtikuussa torstaisin kokoontuvan lorukahvilan. Pienten lasten perheille alkaa 11.4. Marttojen kanssa toteutettu kolmen kerran Kokkaus ja arjen sujuminen -kurssi.

MYYRMÄEN PERHEKAHVILA

Yhden vanhemman perheiden perhekahvila kokoontuu ensimmäistä kertaa tiistaina 13.3.2018 klo 16.30–18.30, avoin päiväkoti Vaskikellon tiloissa, osoitteessa Ojahaantie 1, 01600 Vantaa.

Muut tiedossa olevat yhden vanhemman perheiden perhekahvilan kokoontumiskerrat ovat 27.3 ja 10.4. Tervetuloa mukaan tutustumaan muihin alueen yhden vanhemman perheisiin ja yhdistyksen toimintaan. Paikalla on myös Pienperheyhdistyksen ohjaaja.

Mikäli sinulla on kiinnostusta toimia vapaaehtoisena perhekahvilan vetäjänä jatkossa, ota yhteyttä Sirpaan, jolta saat myös lisätietoja perhekahvilasta: sirpa.mertanen(at)pienperhe.fi.

Kaikki Pienperheyhdistyksen perhekahvilat

 

MUMMILAN LORUKAHVILA 

Nyt aukeaa Mummilan lorukahvila!  Mummi on kutonut räsymattonsa raitoihin monenlaisia loruja ja  tarinoita. Jokainen raita sisältää pienen seikkailun. Minkä värisen raidan valitset? Mukana loruilemassa Mummin räppiä rakastava Riimikissa.

Lorukahvila toteutetaan neljän kerran jaksossa ja se joka kokoontuu huhtikuussa torstaisin klo 10–12 PPY:n Hämeentie 64 tilassa 5.4., 12.4., 19.4. ja 26.4. Leikkihetken jälkeen on kahvitarjoilu.

Lorukahvila sopii hyvin 0–6-vuotiaille. Lisätiedot; mummila(at)pienperhe.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä 25.3.2018 mennessä

 

KOKKAUS JA ARJEN SUJUMINEN-KURSSI
pienten lasten yhden vanhemman perheille

Käytännön kursseilla opetellaan yhdessä ruuanlaittoa ja käsitellään myös mm. pyykinpesuun, siivoukseen ja kodin muihin askareisiin liittyviä asioita. Kursseilla keskustellaan esim. itse tekemisen eduista, hyvistä ruokavalinnoista sekä keinoista sujuvoittaa koko perheen arkea. 

Kurssi järjestetään kolmena kolmen tunnin iltana; keskiviikko 11.4., torstai 19.4. ja keskiviikko 25.4. klo 16–19 (tai klo 16.30–19.30 mikäli enemmistö osallistujista niin toivoo).

Kurssin järjestää Uudenmaan Martat ry. Pienperheyhdistys ry järjestää lapsille samanaikaisen hoidon leikkipuisto Linjan tiloissa, Toinen linja 6 (Hakaniemen metroasemalta n. 500 m).

Kurssille otetaan seitsemän äitiä lapsineen. Lapset ovat hoidossa vieressä tilassa. Ilmoita samalla tarvitseeko lapsesi lastenhoitoa. HUOM! Nuorimman lapsesi iän tulee olla alle 4 vuotta.

Ilmoittaudu viimeistään 30.3. tästä

Lisätietoja kurssista: riikka.koola(at)pienperhe.fi.