Perheet keskiöön -hanke

1.3.2018

Tule kuulemaan lisää Perheet keskiöön -hankkeesta 15.3. ja kertomaan omia näkemyksiäsi siitä, mitä perheet tarvitsevat ja millä tavalla edellä mainitut pyrkimykset voisivat toteutua.

Mitä tarkoittaa LAPE-uudistus, perhekeskus, kohtaamispaikka, hallituksen kärkihanke? Perheiden palveluja halutaan uudistaa. Järjestöt koettavat saada toimintansa tähän muutokseen mukaan, jotta perheet kunnallisten palvelujen lisäksi saisivat tiedon järjestöjen toiminnasta.

Lastensuojelun keskusliitto sai rahoituksen tämän vuoden alusta Perheet keskiöön -hankkeelle. Se on 54 järjestön yhteistyön tulos ja tavoitteena siinä on saada perheiden asiat ja mielipiteet näkyviin ja lapsi- ja perhejärjestöjen toiminta osaksi perhekeskuksia. Pienperheyhdistys on mukana hankkeessa ja Kaisli Syrjänen on puolipäiväisenä järjestöagenttina pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Mukaan kutsutaan nyt muutaman järjestön piirissä toimivia vanhempia parin tunnin keskusteluhetkeen.

Tapaaminen on Kinaporin palvelukeskuksen salissa Hämeentie 60 sisäpihan kautta (tai Kinaporinkatu 9) torstaina 15.3. klo 17.3019.30.

Lastenhoito on järjestetty klo 17.1519.45 Pienperheyhdistyksen tiloissa osoitteessa Hämeentie 64. Ilmoita lapsesi hoitoon tilaisuuden ajaksi 11.3.2018 mennessä. 

Lisätiedot: kaisli.syrjanen(at)pienperhe.fi

https://www.lskl.fi/keskusliitto/hankkeet/perheet-keskioon/