Touko-kesäkuun leiri- ja lomatoimintaa

15.2.2018

Kevät-kesään on tulossa monia ohjattuja leirejä kuten äitienpäivän hemmotteluleiri, erotarinoita lapsilta -työpajaviikonloppu, kesäleiri Sipoossa sekä patikointiretki Lappiin.

ÄITIENPÄIVÄN HEMMOTTELULEIRI

Äideille ja lapsille järjestetään Sipoon Sopukassa hemmotteluleiri 12.5.–13.5. Paikalle mennään lauantaiaamuna ja sunnuntaina lähdetään pois lounaan jälkeen. Luvassa on pientä hemmottelua äideille sekä lapsille samanaikaista omaa ohjelmaa.

Leirillä pohditaan yhdessä mm. rentoutumista, unta, liikuntaa, ravintoa ja muita hyvinvointiin vaikuttavia tai sitä estäviä asioita erilaisten harjoitusten avulla, uidaan ja saunotaan, nautitaan hyvästä seurasta ja ruoasta. Majoitus on rivitalokaksioissa perhekunnittain. Mukaan lähtevät Pienperheyhdistyksen Riikka ja Sirpa.

Leirin hinta on 20 €/perhe. Hinta sisältää ohjelman, majoituksen la–su ja ruoat.

Tapahtuma on jo tullut täyteen.

Jokainen tulee paikalle omakustanteisesti ja omatoimisesti. Esim. bussilla pääsee Kampista tai Itäkeskuksesta suoraan kurssikeskus Sopukan eteen.

 

EROTARINOITA LAPSILTA-TYÖPAJAVIIKONLOPPU 15.17.6.

Viikonloppu tarjoaa lapsille mahdollisuuden tuottaa tarinoita, ajatuksia, tunnelmia liittyen vanhempien eroon. Lapset käsittelevät eroon liittyviä tunteita ja ajatuksiaan omalla yksilöllisellä tavallaan ja usein eri tahdissa kuin aikuiset. Joskus lapsen reaktiot voivat tuntua yllättäviltä, kun erosta on jo pitkä aika, ja elämä on tasaantunut uuteen muotoonsa. Miksi lapsi tuottaa eroon liittyvää puhetta vasta nyt?

Viikonlopun aikana lapset saavat mahdollisuuden tuottaa tarinoita, ajatuksia, tunnelmia liittyen heidän kokemuksiinsa erosta. Tarinoita on vastaanottamassa ja niiden kanssa työskentelemässä kaksi tarinateatterin ammattilaista, jotka vastaavat ryhmän turvallisuudesta ja lapsilähtöisestä toiminnasta. Pienperheyhdistyksestä on myös mukana työntekijöitä.

Lasten työpajaan osallistuvan lapsen tulisi olla sen ikäinen, että hän voi puheen avulla käsitellä asiaa. Lasten ryhmät koostetaan iän mukaan eli tarvittaessa on useampia kokoonpanoja lapsille. Viikonlopun hinta on 30 €/perhe.

Aikuisille on omaa ohjelmaa lasten työskentelyn ajaksi. Niille lapsille, jotka ovat liian pieniä osallistumaan työpajatoimintaan, järjestetään lastenhoitoa ohjelmien ajaksi. Viikonloppu järjestetään Sipoon Sopukassa perjantain 15.6. alkuillasta sunnuntain 17.6. lounasaikaan.

Jokainen tulee paikalle omakustanteisesti ja omatoimisesti, esim. bussilla pääsee Kampista tai Itäkeskuksesta suoraan kurssikeskus Sopukan eteen.

Etusijalla leirille ovat ne, jotka eivät aikaisemmin ole olleet vastaavalla leirillä. 

Sitova ilmoittautuminen viimeistään 1.5.2018: https://player.myzef.com/pienperhe/ajax/?q=194-4c38f272

Lisätietoa Sopukasta

 

KESÄLEIRI KESÄKOTI KALLIONIEMESSÄ, SIPOON SAARISTOSSA 27.30.6.

Leirillä yhteistä ohjelmaa aikuisille ja lapsille, sekä omaa ohjelmaa aikuisille ja samanaikaista ohjelmaa lapsille. Luvassa ulkoilua, uimista, saunomista. Leirille tullaan keskiviikkona aamupäivällä ja kotiin lähdetään lauantaiaamuna 30.6.

Lue lisää kesäkoti Kallioniemestä.

Leirin omavastuuhinta on 50 € /perhe. Peruuttamattomasta leiristä perimme todelliset kustannukset (250 €).

Ilmoittautumiset 1.5. mennessä tästä

 

LAPPIIN PATIKOIMAAN 25.30.6.

Lähde toisten kivojen perheiden kanssa Lappiin patikoimaan!  Matkaan ähdemme 10–12 perheen voimin. Ajamme bussilla Saariselän lähelle Tievatuvalle, jossa yövymme mukavissa sisätiloissa ja päivisin patikoimme Urho Kekkosen kansallispuiston poluilla. Reissu on tarkoitettu 10–17-vuotiaille nuorille ja heidän vanhemmilleen.

Kevään aikana tutustumme toisiimme harjoitteluretkellä 28.4. Laita siis jo kalenteriin!

Reissun hinta on 250 €/aikuinen, 150 €/nuori. Hinta sisältää bussimatkan mennen tullen sekä majoituksen, aamiaisen, retkieväät, päivällisen ja iltapalan Tievatuvalla.

Reissussa ohjaajina toimivat Kaisli Syrjänen ja Jonis Heikkinen.

Innoitukseksi Puolan patikointimatkan tunnelmia parin vuoden takaa

Lisätietoja: kaisli.syrjanen(at)pienperhe.fi, p. 09 7206 8123.

Sitovat ilmoittautumiset 9.4.2018 mennessä tästä

 

Vahvistuksen leireille pääsemisestä, tarkemman ohjelman sekä tulo-ohjeet  saat sähköpostilla viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.