Hohtominigolfretkelle tai Naisten kympille

15.2.2018

Maaliskuussa vertaistoiminnassa aloittaa uusi Etä-äitien ryhmä ja tehdään hohtominigolfretki Kamppiin. Jäsenet voivat ilmoittautua toukokuussa 27.5. juostavalle Naisten kympille.

ETÄ-ÄITIEN VERTAISRYHMÄ

Etä-äitien oma ryhmä kokoontuu kerran kuussa Hämeentie 64:ssä. Kevään tapaamiset pidetään torstaisin 1.3., 19.4. ja 19.5. klo 1719. Ryhmässä on tarkoitus tutustua toisiin, pitää yllä positiivista virettä, jakaa käytännön vinkkejä ja suuntautua tulevaisuuteen. Mukana tapaamisisssa on vapaaehtoinen vertaisohjaaja Pirkko.

Voit ilmoittautua kaikkiin tapaamisiin tai vain yhteen. Ryhmän ajaksi järjestetään lastenhoito, mikäli riittävän moni sitä tarvitsee.

llmoittaudu tästä viimeistään edellisenä sunnuntaina.

Huom! Jos tarvitset lastenhoitoa ensimmäiseen tapaamiseen, laita suoraan viesti Riikalle, viimeistään 20.2. riikka.koola@pienperhe.fi.

Pienperheyhdistyksen vertaistoiminta

 

HOHTOMINIGOLF-RETKI LAUANTAINA 10.3. 

Vanhemmat ja yli 7-vuotiaat lapset tekevät retken Kampin Hohtominigolf-radalle, osoitteeseen Yrjönkatu 24. Mukana retkellä on myös vapaaehtoinen Kukka. Mukaan mahtuu 30 henkilöä (sis. aikuiset ja lapset), ilmoitamme mukaan mahtuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Hämeentie 64:ään on järjestetty perheen pienimmille, 17-vuotiaille lapsille, omaa ohjelmaa, jossa heille tarjotaan myös pieni välipalaa. Lapset voi tuoda hoitoon klo 11.30 ja hakea hoidosta viimeistään klo 14.15. 

Ilmoittaudu tästä retkelle ja hoitoon viimeistään 26.2.

Retken omavastuu on 5 €/hlö, joka maksetaan viimeistään 3.3. mennessä Pienperheyhdistyksen tilille. Maksutiedot saat vahvistusviestissä ilmoittautumisesi jälkeen.

Peruutukset: info@pienperhe.fi, viimeistään 1.3. Mikäli peruutat tämän jälkeen, joudumme valitettavasti laskuttamaan sinulta sisäänpääsyn todelliset kulut 10 €/hlö.

Hae lisätietoja

Hohtominigolfradat soveltuvat kaikenikäisille yli 7-vuotiaille, kauhualuetta (7 rataa) ei kuitenkaan suositella alle 9-vuotiaille, joista kolmea kauhurataa ei suositella alle 15-vuotiaille. Lisäksi osana golfkierrosta on kauhukuja, jossa ensimmäisenä Suomessa ahtaanpaikankammotehoste (K-9). Vanhempien on hyvä tehdä lapsikohtaisesti päätös, onko kauhualue liian pelottava lapselleen.

Kuinka kauan hohtogolfkierros kestää?
Yhteensä hohtogolfratoja on 15 ja hohtogolfkierros kestää 12 tuntia.
Kahden henkilön ryhmissä noin tunnin. Neljän henkilön ryhmällä menee aikaa1,5-2 tuntia.

 

NAISTEN KYMPPI 2018 (Huom. vain jäsenille)

Tule mukaan edustamaan Pienperheyhdistystä Naisten Kympille su 27.5.. Kympin voi taittaa kävellen, hölkäten tai juosten. Kaikkiin ryhmiin löytyy kanssakulkijoita ja päällämme on Pienperheyhdistyksen hienot vihreät paidat. 
Mukaan mahtuu 20 PPY jäsentä. 

Naisten Kymppi on kaksipäiväinen tapahtuma. Osallistuminen maksaa Pienperheyhdistyksen jäsenille 10 €. Hinta sisältää osallistumisen tapahtumaan ja lastenhoidon su 27.5. tapahtuman ajaksi, klo 9.3017.30 välisenä aikana. 

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Jos perut osallistumisen ilman lääkärintodistusta, olet velvoitettu korvaamaan tapahtuman todelliset kulut, 42 €. 

ilmoittaudu tästä 25.2. mennessä

Saat 26.2. sähköpostilla vahvistuksen mukaan mahtumisesta ja laskun, joka tulee maksettavaksi heti. Kun olet vielä maksanut osallistumismaksun 10 € 26.2. mennessä, on osallistumisesi vahvistettu. Myöhemmin keväällä saat vielä sähköpostia tapahtumaan liittyen.

Voit vielä perua ilmoittautumisesi ennen 25.2. ilman lääkärintodistusta Riikalle.

Lisätietoja: riikka.koola@pienperhe.fi