Erilaiset vertaisryhmät kokoontuvat

1.2.2018

Pienperheyhdistyksen vertaisryhmissä pääset tapaamaan toisia vanhempia ja lapsellesi löytyy seuraa muiden lapsista.

 

LIIKUNTATREFFIT ALLAS SEA POOLISSA

Liikuntatreffit aikuisille pidetään lauantaina 17.2. Kauppatorin rannan kupeessa Allas Sea Poolissa, osoitteessa Katajanokanlaituri 2a. Tervetuloa mukaan!

Yhden vanhemman perheiden Liikuntatreffit vie ilmaiseksi uimaan ja rentoutumaan Allas Sea Pooliin. Rannekkeen saa paikan päällä lipunmyynnistä. Tapaaminen on lipunmyynnin luona klo 10.00. Paikalla on vapaaehtoinen retkenjohtaja. 

Lapsille on järjestetty omaa toimintaa ja voileipiä Hämeentie 64:ssä. Lapset voi tuoda klo 9.30 alkaen Pienperheyhdistyksen tiloihin Hämeentie 64:ään ja hakea klo 12.30.

Sitovat ilmoittatumiset tästä viimeistään 8.2.2018

Lähetämme ilmoittautumisvahvistuksen heti ilmoitusajan päätyttyä, mukaan mahtuu 20 hlöä. Etusija niille, jotka eivät olleet marraskuun retkellä.

Jos perut ilmoittautumisen, ilman kuluja peruutuksen voit tehdä viimeistään 12.2. klo 12 mennessä, jolloin maksamme liput. Tämän jälkeen otamme peruutuksia vain sairaustodistuksella. Ilman sairaustodistusta tapahtuvista peruutuksista tai peruuttamatta jättämisestä perimme 12 €.

 

MINUSTA TULEE  PERHE – YLLÄTTÄEN YKSIN

tapaaminen on torstaina 22.2.  ja torstaina 22.3. klo 17–19 PPY Hämeentie 64

Tämä vertaistapaaminen on tarkoitettu sekä yksin lasta odottaville, että jo lapsen saaneille. Lisätietoja Facebook-ryhmästä Minusta tulee perhe tai Riikalta, riikka.koola(at)pienperhe.fi, p.040 640 3756

Ilmoittaudu linkin kautta iltaan ja lastenhoitoon aina viimeistään edellisen viikon torstaina.

Voit ilmoittautua vain toiseen tai molempiin tästä linkistä (sama linkki toimii vaikka ilmoittautuisit myöhemmin maaliskuun tapaamiseen)

 

MULTICULTURAL FAMILY CAFE FOR SINGLE PARENT FAMILIES

Please join other single parents for tea, coffee, peer support and sharing – in English.

We meet on Saturday 24th Feb at 10.30–12.30 and on Saturday 17th March at 10.30–12.30 at Pienperheyhdistys, Hämeentie 64 (close to Sörnäinen metro).

Parents discuss in one room, and babysitters take care of the children in the next room.

Please register by 15 Feb for February and by 10 March for March, via the link and also let us know the name and  age of the children attending the care.  

More info from: riikka.koola(at)pienperhe.fi, tel.040 640 3756

Seuraa toimintakalenteria, josta näet kaikki tulevat vertaistoiminnan ryhmät, leirit ja perhekahvilat

 

HERTTONIEMEN PERHEKAHVILA

kokoontuu seuraavan kerran lauantaina 10.2. klo 16–18 Leikkipuisto Herttoniemessä, Karhutie 11 (lyhyt kävelymatka Herttoniemen metroasemalta).

Lämpimästi tervetuloa kaikki uudet ja ”vanhat” yhden vanhemman perheet – ei tarvitse ilmoittautua. Tarjolla teetä, kahvia ja pientä purtavaa, lastenhoitajat leikittävät lapsia.

HUOM! Tapaamisessa tehdään päätös kahvilan jatkosta, joten toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle.

Järjestää: Pienperheyhdistys ry, Päksy ry ja Kaapatut lapset ry.

Katso myös muiden perhekahviloiden aukioloajat