Musiikkivideon tekoon tai liikuntatreffeille

29.11.2017

Tule 9.–10.12. kuvittamaan jäsenten voimalaulua videon keinoin. Seuraavilla liikuntatreffeilllä 9.12. kiivetään Vuosaaren huipulle.

OLETKO HAAVEILLUT MUSAVIDEON TEKEMISESTÄ? TULE MUKAAN IDEOIMAAN JA/TAI ESIINTYMÄÄN!

Nyt alkaa olla valmiina biisi, joka on syntynyt lauluntekijäparin Sanna Korkeen ja Suvi Nygårdin perheille pitämässä työpajassa. Seuraavaksi  ”voimaballadi” odottaa musavideon tekijöitä. Tule mukaan ideoimaan ja videoimaan musavideota viikolopputyöpajaan leirikeskus Sopukkaan 9.–10.12.! 

Työpajaa ohjaavat Mummilan vapaaehtoistoiminnan ohjaaja Mari Kahri sekä Kaire Russ.

Kaire Russ on teatterin ja elokuvan sekatyönainen. Hän on opiskellut elokuvaa Madridissa, työskennellyt näyttelijänä ja koreografina Ruotsissa, ohjannut lasten teatteri- ja elokuvatyöpajoja Ruotsissa, Suomessa ja Virossa. Mari ja Kaire ovat tehneet yhteistyötä useissa eri produktioissa ja vetäneet yhdessä teatterityöpajoja lapsille ja aikuisille.

Viikonlopun työpajassa ideoimme yhdessä pähkähulluja, hulvattomia, arkisia ja koskettavia kohtauksia yhden vanhemman perheen arjesta. Kokemusta esiintymisestä tai käsikirjoittamisesta et tarvitse, kiinnostus aiheeseen riittää! Vauhdikkaan ohjelman ohessa meillä on myös aikaa rentoutua saunoen ja uiden, takkatulen ääressä keskustellen sekä hyvästä ruuasta nautiskellen!

Leiri alkaa Sopukassa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina päivälliseen klo 17. Sopukka sijaitsee osoitteessa Uusi Porvoontie 842, 01120 Sipoo.  Leiripaikalle on hyvät kulkuyhteydet: bussipysäkit ovat aivan vieressä ja omalla autolla tulijoille paikoitustilaa on runsaasti.

Leirille voivat osallistua kaikenikäiset lapset ja aikuiset! Perheen pienimmille on mahdollisuus järjestää myös lastenhoitoa toiminnan ajaksi.  Leiri on maksuton ja leirillä on täysihoito.

Tule viettämään kanssamme ratkiriemukas viikonloppu!!

Lisätietoja: Mari Kahri 050-378 0051 tai mummila@pienperhe.fi

Sitovat ilmoittautumiset tästä 3.12. mennessä

 

KÄVELY VUOSAAREN HUIPULLE LIIKUNTATREFFEILLÄ 9.12.

Vuosaaren huippu on Vuosaaren sataman vieressä sijaitseva ulkoilualue, joka on maisemoitu entisen kaatopaikan päälle. Nykyään alue toimii oivana liikuntapaikkana, josta on hienot näkymät Vuosaaren satamaan ja muualle Vuosaareen. 

Vertaisohjaajamme Minna järjestää yhteiskävelyn Vuosaaren huipulle lauantaina 9.12. klo 10–12. 

Lapset ulkoilevat päiväkoti Meritähden pihalla sillä aikaa, kun vanhemmat ovat kävelyllä. Vessa- ja lämmittelymahdollisuus on läheisellä Vuosaaren Lähiöasemalla. 

Päiväkoti Meritähden osoite: Kivisaarentie 1

Lähiöaseman osoite: Mustalahdentie 10

Lapset voi tuoda päiväkoti Meritähden pihaan klo 9.30 alkaen. Lastenhoito päättyy 12.00

Aikuisten tapaaminen on klo 10.00 Porslahdentien päässä, kääntöpaikalla, jonne saa myös auton parkkiin. 

Ilmoittautumiset tästä viimeistään 3.12.