Harrastushanke etenee. Uusi info-tilaisuus tulossa

6.10.2017

Minullakin on kerrottavaa – harrastuksesta sisältöä ja iloa lapsen elämään -hanke on käynnistynyt vauhdilla. Uusia perheitä odotetaan mukaan. Tule infoon 26.10.

Hankkeen tavoitteena on löytää yhden vanhemman perheiden lapsille säännöllisiä harrastuksia, joiden jatkuvuus pyritään turvaamaan vanhempaa tukemalla.

 

"Montako tuntia on vielä siihen, kun sä tuut?"

Tällä hetkellä mukaan on saatu kahdeksan aktiivista lapsiperhettä. Harrastuksia on etsitty lapsen kiinnostuksen kohteiden sekä tarpeiden mukaisesti. Harrastusta valittaessa otetaan huomioon lisäksi myös perheen asuinpaikka.

Tähän mennessä esimerkiksi yksi lapsista on käynyt pelaamassa jalkapalloa ja on innostunut lajista. Toiselle taas on löytynyt mieluinen musiikkiharrastus.

Kolme perhettä on lähdössä syyslomalla Vierumäelle muutamaksi päiväksi leirille, missä niin lapsilla kuin vanhemmillakin on mahdollisuus päästä kokeilemaan erilaisia lajeja. Harrastusta hakeville on tämän vuoden aikana on suunnitteilla ainakin yksi samantyyppinen leiri.

 

Puuttuuko sinun lapseltasi harrastus?

Torstaiksi 26.10. klo 18 suunniteltu info-tilaisuus perheille peruttiin osallistujien puutteessa. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan hankkeeseen, ota yhteyttä: ville.anttonen(at)pienperhe.fi. 

 

Lue lisää