Viikonloppuleirejä ja lapsen oikeuksien juhla marraskuussa

4.10.2017

Solvallassa järjestetään marraskuussa 11.–12.11. Seikkailuleiri koululaisille ja Sopukassa 18.-19.11. Tuttileiri pienille. Lasten oikeuksien juhlaa vietetään myös Sopukassa sunnuntaina 19.11.

SEIKKAILULEIRI KOULULAISILLE 

Kenen jäljet jäivät hiekkaan, kannattaako poiketa sivupolulle vai kulkea suoraan, kuka ratkaisee koodin ja mistä mahtaa löytyä avain? 

Lähde huimaan seikkailuun Nuuksion kansallispuistoon, Solvallaan 11.12.11.  Seikkailuleirille tarvitset uteliaan ja leikkisän mielen, halun reippailla luonnossa ja innostuksen ratkoa jännittäviä tehtäviä yhdessä muiden seikkailijoiden kanssa.

Seikkailuleiri sopii hyvin n. 7–13-vuotiaille lapsille vanhempineen. Leirillä yövymme Solvallan urheilukeskuksen tiloissa. Leirillä on täysihoito ja leiri on maksuton.

Seikkailussa mukana Mari Kahri Mummilasta sekä koodinmurtajamummit.

Lisätiedot: Mari Kahri p. 050 378 0051 mummila@pienperhe.fi 

Ilmoittaudu tästä mukaan 23.10. mennessä

 

TUTTI-LEIRI PERHEEN PIENIMMILLE

Riemukas perheleiri pikkulapsille vanhempineen Sopukassa 18.–19.11.

TUTTI-leiri on tarkoitettu perheen pienimmille vauveleille ja taaperoille ja heidän vanhemmilleen. Leirillä kylvetään väreissä, leikitään, loruillaan ja loikoillaan! Yhteisten leikkihetkien välillä lapset pääsevät mummien ja lastenhoitajien hellittelyhoitoon ja äidit saavat omaa aikaa rentoutua esim. ulkoilun, saunomisen, uimisen tai ohjatun joogan parissa.

Leiri järjestetään Sipoossa leirikeskus Sopukassa. Sopukkaan pääset bussilla aivan leirikeskuksen viereen. Leiri alkaa lauantaina klo 10–11 huoneiden jaolla. Yhteinen ohjelma alkaa klo 11. Sunnuntaina ohjelma päättyy lounaaseen klo 12. 

Leiriläisille on omat huoneet ja huoneista löytyy retkisängyt. Leirillä on täysihoito ja leiri on maksuton. Leirille mahtuu 10 perhettä. Etuisijalla ovat alle 2-vuotiaiden lasten perheet.

Leirin hoivamestarina ja tuttiritarina toimii Mummila-toiminnan ohjaaja Mari Kahri, jolta saat lisätietoja, p. 050 378 0051 mummila@pienperhe.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan 31.10. mennessä

 

LAPSEN OIKEUKSIEN JUHLA

Pienperheyhdistys juhlii Lapsen oikeuksien päivää 19.11. klo 12–15 tarjoten lapsille ja perheille leikkiä, työpajoja, esityksiä ja mukavaa yhdessäoloa leirikeskus Sopukassa Sipoossa.

Tule kanssamme juhlimaan! Lue lisää juhlan ohjelmasta

Ilmoittaudu tästä 31.10. mennessä