Tule tekemään voimalaulua musiikin ammattilaisten johdolla

10.8.2017

Kokoonnumme kaksi kertaa tekemään voimalaulua yhden vanhemman perheiden elämästä. Ensimmäinen tapaaminen on lauantaina 12. elokuuta. Ilmoittaudu pikaisesti!

Lauluntekijät Sanna ja Suvi tulevat tekemään oman voimalaulun pienperheiden vanhemmille ja kutsuvat yhden vanhemman perheitä mukaan projektiin.

Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta laulunteosta. Riittää, että omaat avoimen mielen ja haluat jakaa kokemuksiasi pienperheen vanhemmuudesta. Projekti sisältää kaksi ryhmätapaamista.

Ryhmäkeskustelu lauantaina 12. elokuuta klo 14–16 Hämeentie 64:ssä

Kokoonnutaan, keskustellaan, nostetaan yhdessä esiin voimavaroja ja iloja! Vanhemmilta kysellään mm. miten koette arkenne ja juhlanne? Mistä ammennatte voimanne ja millaiset ovat suurimmat ilonne?

Tapaamisen jälkeen lauluntekijät vetäytyvät työhuoneelleen kirjoittamaan laulun niistä aiheista ja tunnelmista, joita ryhmätapaamisessa tuli esiin.

Toisen tapaamisen aikataulu sovitaan myöhemmin. Kuuntelemme laulun yhdessä, käymme palautekeskustelun ja nautimme kakkukahvit yhteistyömme kunniaksi.

Ilmoittaudu osoitteeseen info@pienperhe.fi. Muista myös ilmoittaa, jos tarvitset lastenhoitajaa lapsellesi.

Projekti liittyy säveltäjä Sanna Korkeen ja sanoittaja Suvi Nygårdin tiimivalmentaja-opintoihin, joiden puitteissa kehittellään menetelmää oman voimabiisin tekemiseksi vertaisryhmille.

Lisätietoja Sannalta ja Suvilta osoitteesta: voimabiisi@gmail.com

Lähde mukaan seikkailumielellä!