Liikuntatreffeile elokuussa 12.8.

22.6.2017

Yhden vanhemman perheiden vanhemmat lähtevät porukalla uimaan Uimastadionille. Liikunnan ajaksi on lapsille järjestetty hoito Hämeentie 64:ssä.

Liikuntatreffit ovat Pienperheyhdistyksen toimintamuoto, jossa Pienperheyhdistyksen jäsenet ideoivat ja toteuttavat liikuntaretkiä/tapahtumia. Tapahtumat ajoittuvat yleensä aamupäivällä lauantaisin klo 10–12.

Seuraavat liikuntatreffit ovat 12.8.2017, jolloin vanhemmilla on mahdollisuus mennä porukalla Uimastadionille. Lapsille on myös tarjolla lounasta tavallista pidemmän lastenhoidon vuoksi. Lastenhoito alkaa klo 10.00 ja tapaaminen Uimastadionin pääportilla on 10.40. Osallistujat maksavat itse sisäänpääsyn stadionille. Lastenhoito loppuu klo 13.00.

Sitovat ilmoittautumiset tästä 6.8. mennessä

Ilmoitathan mahd. peruuntumisista ja muutoksista mahdollisimman aikaisin, jotta pystymme varautumaan oikealla määrällä lastenhoitajia.

Liikuntatreffejä ideoidaan Yhden vanhemman perheiden liikuntatreffit -Facebook-ryhmässä

Jos haluat järjestää liikuntatreffit, ota yhteyttä vertaistoiminnan koordinaattoriin Sini Järnströmiin, sini.jarnstrom(at)pienperhe.fi, tai puh: 040 640 3756. Sovitaan yhdessä päivämäärästä, mainostuksesta, yms.

Lue lisää vertaistoiminnan ryhmistä