Liikunnan iloa joogasta ja kiipeilystä 17.6.

6.6.2017

Kesäkuun 17. on Pienperheyhdistyksessä liikunnantäyteinen päivä. Liikuntatreffeillä joogataan hitaan flow joogan tahtiin ja köysiradalle pääsee kiipeilemään Mustikkamaalla.

Liikuntatreffit 17.6. klo 1012

Seuraavilla liikuntatreffeillä on ohjelmassa flow-joogaa Minna Lehmuskallion johdolla.

Tunnin ajaksi järjestetään Pienperheyhdistyksen puolesta lastenhoito. Lapset tuodaan hoitoon klo 10.00 alkaen ja n. klo 10.30 aloitetaan joogatunti. Tunti pidetään Hämeentie 64:n tiloissa. Tulethan ajoissa paikalle!

Tunnille mahtuu tilan rajallisuuden vuoksi 12 henkeä. Jos ilmoittautuneita on enemmän, arvomme osallistujat. Oma joogamatto on suositeltava, mutta paikan päällä on 10 joogamattoa lainattavaksi.

Tunti on ilmainen ja se rahoitetaan liikuntatreffien järjestämiseen saadulla, Liikkumisen unelmavuosi 2017-kilpailun, tuella. 

Minnan kuvaus tunnista:

Joogatyylini on hidasta flowjoogaa, asanoihin jäädään työskentelemään hengityksen avulla hetkeksi ennen kuin siirrytään seuraavaan. Tunnilla tulee lämmin, saadaan voimaa ja liikuvuutta kehoon sekä lopuksi ihana rento olo ja rauhallinen mieli. Näytän asanoista eri variaatioita tarvittaessa niin että jokainen löytää itselleen sopivan. Olen aloittanut itse joogan harrastamisen noin 15 vuotta sitten astanga-joogalla ja joogannut siitä lähtien eri tyyleillä.

Sitovat ilmoittautumiset tästä viimeistään 11.6.2017

 

Retki koululaisille ja heidän vanhemmilleen

Lähde Seikkailupuisto Korkeeseen lauantaina 17.6.

Lähde yli 7 vuotiaiden lasten kanssa retkelle Seikkailupuisto Korkeeseen Mustikkamaalle. Tapaamme Korkeen portilla klo 12.00.

Seikkailu aikuisten radalla maksaa osallistujille 10 € (aikuiset ja yli 120cm pitkät lapset). 90–140cm pitkiltä, vain lasten radalle osallistuvilta, seikkailu maksaa 5 € per seikkailija. Hinta sisältää koulutuksen ja kiipeilyvarusteet. Pienperheyhdistys maksaa loput osallistumishinnasta

Ota mukaan tukevat kengät (ei sandaaleja, saappaita tms) ja hanskat. Paikan päältä voi myös ostaa omakustanteisesti hanskoja hintaan 2 € pari.

Mukaan mahtuu 30 henkilöä. Otamme osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä, joten vahvistuksen saatuasi, maksa osallistumisesi, kuitenkin 11.6. mennessä.

Maksut maksetaan tilille FI64 5541 2820 0030 29 käyttäen viitettä 2707.

Mustikkamaalle pääsee Kulosaaren tai Kalasataman kautta. Seikkailupuiston osoite on Mustikkamaanpolku (ilman numeroa). Katso turvaohjeet ja kartta: https://korkee.fi/ 

Retkellä on mukana Susanna Vettenranta, p. 050 380 6815.

Ilmoittaudu tästä 8.6. mennessä