Tule vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan

2.6.2017

Suunnitteluillassa 17.8. keskustellaan Pienperheyhdistyksen toiminnasta ja suunnitellaan tulevaa. Vaikuttaa, nauttia vertaistuesta ja virkistäytyä voi myös Hauholla 1.–3.9.


SUUNNITTELUILTA 17.8.

Pienperheyhdistyksen työntekijät ja hallitus alkavat tehdä suunnitelmaa vuodelle 2018. Pohjana on osallistujilta tullut palaute ja aiempien vuosien kokemukset. Tule tutustumaan suunnitelman tekoprosessiin, keskustelemaan edellisten vuosien toiminnasta ja antamaan kortesi kekoon yhdistyksen toiminnan kehittämisessä.

Kokoonnumme to 17.8. klo 17.30–19.30 Hämeentie 64:ssä.

Lastenhoito on järjestetty tilaisuuden ajaksi.

Ilmoittautumiset tästä 6.8.2017 mennessä
 

VAIKUTTAMISTA, VERTAISTUKEA JA VIRKISTÄYTYMISTÄ

Lasten kesä ry:n leirikeskuksessa Hauholla 1.–3.9.

Pienperheyhdistyksen toiminta riippuu jäsenistä ja osallistujista. Tule mukaan kivaan porukkaan keskustelemaan kuluvan vuoden toiminnasta, vaikuttamisaiheista, vertaistoiminnan suunnista ja ensi vuodesta – yhdistyksen 50-vuotisjuhlavuodesta. Keskustelemme yhdistyksen toiminnasta ja mietimme vuoden 2018 toimintaa.

Lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa aikuisten keskustelujen aikana. Keskustelujen lisäksi saunomme, uimme ja vietämme kauniita syyspäiviä järven rannalla.

Hauholle menemme tilausbussilla Kiasman edestä. Lähtö on perjantaina klo 17 ja palaamme samaan paikkaan sunnuntaina noin klo 15.

Päivien omavastuuhinta on 20 €/perhe. (Ilmoittamattomista peruutuksista veloitamme päivien kustannukset 150 €/aikuinen, 80 €/lapsi). Mukaan mahtuu lasten lukumäärästä riippuen n. 20 perhettä. Keskustelua virittelevät kansalaistoiminnan koordinaattori Kaisli ja vertaistoiminnan koordinaattori Sini.

Ilmoittautumiset tästä 25.6.2017 mennessä

Lisätietoja molemmista tapahtumista saat Kaislilta: kaisli.syrjanen(at)pienperhe.fi